Singalees » Specials » Zorgverzekeringen
Singalees: Informatie van A tot Z

Zorgverzekering: premies, voorwaarden en vergelijken

Zorgverzekering: premies, voorwaarden en vergelijken Iedere Nederlander betaalt per maand een fors bedrag aan zijn zorgverzekering. Maar die verandert ook jaarlijks weer. Het is dus belangrijk om elk jaar te kijken wat de veranderingen zijn en om daarop eventueel de verzekering af te stemmen. De verzekeringen onderling vergelijken helpt ook zeker. Want de verschillen in zorgverzekeringen zijn best groot. En ook de aanvullende zorgverzekeringen verschillen nogal in premie.

Voorwaarden en premies voor zorgverzekeringen veranderen elk jaar

Elk jaar veranderen de voorwaarden voor een zorgverzekering weer. In 2011 zijn fysiotherapie tot de 12e behandeling en tandartsbehandelingen bijna allemaal verdwenen uit het pakket. In 2014 is de eigen bijdrage weer tot een torenhoog bedrag verhoog. Wie last heeft van zaken waarvoor hij een tandarts of fysiotherapeut nodig heeft, moet dan ook sterk overwegen om een aanvullende verzekering af te sluiten.

Elk jaar opnieuw bekijken

Het loont om elk jaar opnieuw te bekijken of een zorgverzekering nog voldoet. Want elk jaar veranderen de verzekeraars weer zaken en wie daar niet op voorbereid is, kan achteraf lelijk hoge rekeningen krijgen.

Chronische klachten en de fysiotherapeut

Alleen mensen met chronische klachten kunnen wel bij de fysiotherapeut terecht, maar iemand die zo nu en dan een pijntje heeft moet de eerste 12 consulten zelf betalen. Maar er verandert meer. En ook de premies van de zorgverzekeringen stijgen weer in 2011. Vergelijken van zorgverzekeringen loont dus zeker.
Een goedkopere zorgverzekering zoeken kan geld besparen

Een goedkopere zorgverzekering zoeken kan geld besparen

De verschillen in premies voor zorgverzekeringen zijn vaak groot. Een goedkope zorgverzekering uitzoeken loont dus zeker. Maar bij het kijken naar een goedkope zorgverzekering is het ook van belang om…
Gepubliceerd door Singalees op 19-11-2010, laatst gewijzigd op 26-03-2014. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!