Singalees » Specials » Chocolade dranken

Chocolade dranken

Veel mensen zijn gek op chocolade. In combinatie met alcohol of in een cocktail wordt het product een extra lekkernij. En er zijn heel veel drankjes te maken van of met chocolade. En die hoef je niet alleen in de winter te drinken.

Warme en koude dranken met chocolade

Warme of koude dranken van of met chocolade zijn te maken in zeer uiteenlopende variaties. In deze special zijn heel uiteenlopende drankjes - van steenkoud tot loeiheet te vinden. En vaak zijn ze heel gemakkelijk te maken, met de juiste ingrediënten. Warme chocolademelk met slagroom kennen we allemaal wel, maar je kunt ook allerlei andere toevoegingen doen. Zoals kruiden bijvoorbeeld. Of drank.

Cocktails met chocolade

Maar ook in laagjes opgebouwde cocktails met die heel specifieke smaak van een cacao likeur of bijna pure gesmolten chocolade met alcohol, het heeft allemaal een bijzonder effect. Voor koude en gure herfst- en winteravonden of als heerlijke afsluiter van een maaltijd.

De werking van chocolade: chocolade is gezond

Chocolade maakt dik denken we altijd. Dat is ook zo als je er veel van verorberd. Maar wat heel veel mensen niet weten is dat chocolade een hele goede invloed op het humeur heeft. En dat goede chocolade ook nog eens heel veel antioxidanten bevat die dus gewoon gezond zijn voor de mens. Dat maakt dat een drankje met chocolade opeens een stuk gezonder blijkt.

Chocolade Cocktails

Chocolade brengt in de hersenen een geluksgevoel teweeg. Om die reden zijn heel veel mensen gek op het product. Maar ook de smaak is raak. Zeker in een heerlijke chocolade cocktail. Chocoladedrankjes…

Chocolade in drankjes

Chocolade is een sfeerbepaler, een geestverruimer, een heerlijkheid. Wie heerlijke drankjes van chocolade maakt, kan zijn geluk niet op. Chcoladedrankjes zoals u ze nog nooit eerder maakte.
Heerlijke chocolade drankjes en cocktails met chocolade

Heerlijke chocolade drankjes en cocktails met chocolade

Heerlijke chocoladedrankjes of cocktails met chocolade, wie lust dat niet? Een lekkere beker warme chocolademelk gaat altijd goed samen met de herfst en de winter. Maar chocolade kan in nog veel meer…

Ultieme chocoladedrankjes

Er zijn chocoladecocktails en er zijn bijzondere chocoladecocktails. De recepten hieronder zijn voor extreem lekkere drankjes met veel chocolade. Ultieme chocoladedrankjes waar je heel gelukkig van wo…

Warme chocolade dranken

Warme chocoladedranken. Chocolade in drankjes is altijd lekker. Maar als het weer verandert, de ijzers weer uit het vet worden gehaald of gewoon bij een gure herfstdag is een warme chocoladedrank nog…
Gepubliceerd door Singalees op 18-10-2009, laatst gewijzigd op 01-09-2013. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.